.

.

.

.

Tanzeel Koranforståelse

Lær at forstå Allahs åbenbaring på arabisk.

.

.

.

.

KURSUSMÅL

En kursist, der fuldt ud har opfyldt målene for forløbet vil kunne læse Koranen fra start til slut og forstå den overordnede betydning af mindst 75% af ordene samt efterfølgende kunne fortsætte sine studier af Sarf (formlære) og Nahw (sætningsdannelse) på højere niveau, hvilket vil være springbrættet til efterfølgende studier af Koranen i dybden og islamiske videnskaber.

TID

Forløbet på 4 semestre strækker sig over to år og vil med opstart slut august 2022 foregå ugentligt for begge køn samlet hver

Mandag kl. 17:00-19:30

LOKATION

Undervisningen foregår i Det Islamiske Trossamfund i København på adressen Dortheavej 45, 2400 KBH NV.

STØTTE

Medlemmer af Muslimsk Ungdom i Danmark støtter med minimum 99 kr. månedligt hele året for at være en del af forløbet. For ikke-medlemmer er beløbet 249 kr. Første betaling sker ved semesterstart. 

ADGANGSKRAV

For at blive optaget, skal man være mellem 15-40 år og kunne læse Koranen godt og vel flydende, dvs. er maksimalt 4 minutter om at læse én side i Koranen højt, som man ikke har øvet forinden, med tilhørende regler, svarende til at have bestået Niveau 3 i Koranrecitation hos os eller noget lignende et andet sted.


Man skal desuden være vant til at studere, da der er meget forberedelse.

VIGTIGE DATOER 2022

LÆREBØGER

Fag 1

Fag 2

Fag 3

Ved semesterstart køber man den lærebog, man skal bruge på faget.

ANSØGNING

Ansøgningen er lukket.